Nailsalon Wijchen

Paraffine behandeling

Wat is paraffine?

Met de paraffine behandeling of ook wel een paraffinepakking genoemd zeg je dag tegen droge en ruwe handen en voeten. Paraffine is vergelijkbaar met gesmolten kaarsvet maar dan gevuld met enorm veel vitamine en mineralen. De was is gemaakt van extreem zuiver gedestilleerd petroleum. Paraffine bevat geen schadelijke stoffen of onnodig toegevoegde ingrediënten. Door je handen of voeten in een badje met paraffine te dompelen en deze vervolgens op te laten drogen trekken al deze voedingsstoffen rechtstreeks de huid. Bovendien helpt de warmte die vrijkomt tegen eventuele pijn in gewrichten of botten.

Paraffine behandeling voor handen en voeten

De paraffine behandeling gaat bij Impression bij Lydia in combinatie met een manicure behandeling, pedicure behandeling, het plaatsen van kunstnagels of een schoonheidsbehandeling. Je dipt je voeten of handen meerdere malen in een paraffine bad. Vervolgens worden deze afgesloten met een laagje plastic en een isolerende warmte (hand)schoen. Na ongeveer 15 minuten hebben je handen of voeten alle voedingsstoffen opgenomen. Door het afkoelen is de paraffine gestold, waardoor het makkelijk te verwijderen is. Het resultaat is een superzachte huid en heerlijk gehydrateerde handen of voeten.

*Heb je (brand)wonden, uitslag of ontstekingen op je handen of voeten? Dan is de behandeling helaas niet geschikt voor jou.