Nailsalon Wijchen

Nagelbijt arrangement

Nagelbijt arrangement

Nagelbijten is een slechte gewoonte die soms al start in de kinderjaren of begint tijdens een periode van extreme stress. Bij sommige mensen wordt het nagelbijten beperkt tot het afscheuren van de nagels maar in de meeste gevallen worden ook de velletjes rondom de nagelriemen gebeten. Hierdoor kunnen ontstekingen en zelfs fijt ontstaan. Het nagelbijten is niet enkel slecht voor vingers en nagels maar ook voor tanden.

Verstop jij ook je handen omdat je nagelbijter bent en je jezelf schaamt hiervoor? Wil je eindelijk afrekenen met deze slechte gewoonte en vanaf nu mooie verzorgde vingers en nagels hebben? Dan is het nagelbijt arrangement echt iets voor jou!

Kunstnagels zetten tegen het nagelbijten

Het laten zetten van kunstnagels is één van de mogelijkheden om het nagelbijten tegen te gaan. Dit is zelfs mogelijk op de kortste nagels. Kunstnagels zijn hard en moeilijker af te bijten en omdat je ineens mooie verzorgde handen hebt ben je er meer van bewust en zal de neiging tot nagelbijten verminderen en op termijn hopelijk helemaal verdwijnen. Met een set kunstnagels kun je over het algemeen 3 a 4 weken genieten van mooi verzorgde nagels. Echter wanneer een nagelbijter kunstnagels laat zetten zal zij in de meeste gevallen al in de eerste weken terug willen voor een nabehandeling. Dit komt voornamelijk vanwege de veel snellere groei van de nagels van nagelbijters. Daarom kiest Impression by Lydia ervoor om een nagelbijt arrangement aan te bieden.

Waar bestaat het nagelbijt arrangement uit?

Dit is de beste methode om van het nagelbijten af te komen! Natuurlijk is je eigen inzet erg belangrijk, maar met een beetje hulp van het nagelbijt arrangement van Impression by Lydia gaat het een stuk makkelijker! Dit arrangement bestaat uit 7 weken.

 

  

In 7 weken moeiteloos van het nagelbijten af

Week 1:
Er wordt een nieuwe set kunstnagels gezet. Met een tip wordt je eigen nagel verlengt en met acryl wordt de tip verstevigd. Vervolgens mag je een gelnagellak naar keus kiezen waarmee je mooie verlengde nagels worden afgelakt. De eerste keer worden de nagels niet te lang gezet omdat er niet genoeg stevigheid is door de korte eigen nagel. Doordat je een korte eigen nagel is de kans op een beschadiging of breuk namelijk groter, bovendien ben je lange nagels nog niet gewend.  U zult er ook aan moeten wennen dat je de vingertoppen niet meer zoals vanouds kunt gebruiken.

Week 2:
Na een week kom je opnieuw langs bij Impression by Lydia. Je nagels worden gecontroleerd en eventuele oneffenheden worden netjes weggewerkt zodat de neiging tot “peuteren” wordt tegengegaan.

Week 3:
Twee weken na het zetten van de kunstnagels kom je terug voor een volledige nabehandeling. Bij mensen die nagelbijten groeien de nagels namelijk veel sneller  Niet nagelbijters kunnen deze nabehandeling uitstellen tot drie a vier weken maar het plaatsen van de kunstnagels.

Week 5:
Er word opnieuw een volledige nieuwe set kunstnagels gezet. Als er niet meer gebeten en gekloven is dan zal het nagelbed langer worden waardoor de nagels ook al iets langer kunnen worden geplaatst als je dat graag wilt.

Week 7:
Dit is de laatste nabehandeling waarbij opnieuw een geheel nieuwe set kunstnagels wordt geplaatst. Vanaf dit moment kun je de nagels verder zoals normaal gesproken eens in de drie á vier weken laten nabehandelen.

*Alle eventuele nagelreparaties worden in deze 7 weken kosteloos tijdens de behandeling uitgevoerd.

*Bij voortijdige beëindiging van het nagelbijt arrangement wordt geen restitutie verleend.